dimecres, 29 d’abril del 2015

Àlbum estrella II

Aquesta Setmana Santa hem anat a Sevilla. Allà, a banda de tenir família, tenim uns amics molt estimats per tots nosaltres, els Pàmies-Mestre. Aquests són uns bons amics que van marxar a viure allà ara fa un any i mig. D'ençà que són allà, ja hem anat tres cops a veure'ls, per allò de seguir mantenint els llaços i perquè els nostres fills són amics des de ben petits.

Amb aquesta excusa, els hi vam portar un àlbum, fet en forma d'estrella, i on podran recordar els moments viscuts tots plegats aquest estiu passat.

Ja podreu observar els colors vius que el componen, ja que l'habitació on anava a ser exposat té tots aquest "colorido". Per aquesta ocasió s'han combinat materials com; ara washi tapes, segells (em tenen enamorada els segells de Timi Tam en català), diferents marcs, encara que el marc rei és el de forma Polaroid fet amb la Silhouette (un altre de les meves debilitats), butxaques, brads, etc.

Aquí us deixo unes quantes fotos, per poder gaudir de tots els colors vius que representen l'estiu:











Com que hi havia moltes fotos per posar, i totes estupendes, vaig haver de fer butxaques amb acordions per tal d'encabir-les.





Fins aviat !!

2 comentaris :

  1. Ja ets la reina dels àlbums estrella!!! queden tan xulos i tan consistents!!! M'encanta l'esclat de colors i ja saps que jo també estic enamorada d'aquests segells :) donen molt de joc. Un àlbum preciós i un record extraordinari. Segur que es van quedar amb la boca oberta! Petonets

    ResponElimina
  2. Montse,

    Esperava el teu comentari.

    Et volia donar les gràcies per haver-m'els deixat i descobrir l'encants d'aquests segells.

    M'encantes i t'estic agraida.

    Has pogut veure que he afegit una cartolina més que en l'anterior àlbum, penso que queda més complert.

    De nou, mil gràcies i un petonás,

    Eva

    ResponElimina