dilluns, 9 de març del 2015

Àlbum amb pintures, papers i tintes

Aquest àlbum és fruit del què avui en dia se'n diu treball col·laboratiu, tothom aporta allò que millor se li dóna. Havíem de fer unes pàgines ben boniques perquè una de les nostres floretes poguès guardar les fotos d'un aniversari.


Per fer-ho vam decidir aplicar tècniques ben diferents a cada pàgina, fent memòria del que hem après en els tallers i buscant per l'immens univers d'Internet.

Les pàgines estan fetes damunt de paper d'aquarel·la, d'un bloc din A3 tallat al llarg.
Cada pàgina doble comparteix tècnica i color. Primer vam fer la base amb gelattos, aquarel·les pintura acrílica i neocolors i després hi vam posar alguns complements.
Algunes pàgines conserven més el toc "scrapero" amb papers, segells i altres complements.
I d'altres són més arriscades i experimentals...
Moltes tenen cosits a màquina, la qual cosa els hi dóna un toc que ens encanta!
Les pàgines estan plenes de marcs, amb formes i mides diferents. Aquí les floretes que dominen la "Portrait", aquesta màquina diabòlica alhora que enginyosa, han fet una feina excel·lent.
Ara resta que l'àlbum s'ompli amb les fotos i tot el nostre treball sigui el marc perfecte per uns bons records dels moments inoblidables.

2 comentaris :

  1. Un àlbum xulíssim!!! tant les pàgines experimentals com les pàgines més "tradicionals" i la portada és senzillament fantàstica!! Segur que serà un record que no oblidará. Petonets

    ResponElimina