dilluns, 11 d’agost del 2014

My boy

Aquest cop m'estreno en una nova tècnica de l'scrapbooking, el mix media.

Ha estat tota una descoberta molt gratificant, gràcies principalment, a la bona mestra que vaig tenir en dos tallers d'aquesta tècnica, la Sònia Alcaraz de Somia en colors.

En aquest mini àlbum estan fetes servir diferent tècniques del mix media, des de la preparació del paper d'aquarel·la amb el Geso, passant per les aquarel·les líquides, pintures acríliques, neocolors, pasta de modelar i els gelattos. Tot aquest material va estar aplicat partint de l'aplicació d'una gama de colors que, en aquest cas, eren el blanc, negre i el vermell. Tots ells aplicat de diferents formes i maneres han donat com a resultat aquest mini àlbum, del qual estic bastant orgullosa per ser el primer que he fet.

Aquí podeu veure la portada i la contraportada, dir que l'àlbum té unes mides de 15x30cm, i on s'han aplicat  aquarel·les líquides i acríliques.


A la part interior és barregen les diferents tècniques i materials:


La col·lecció de papers utilitzats Black & White és de la marca Glitz, junt amb washi, embellidors de fusta d'Studio Calico y cartolines texturitzades de diferents troquels.



Abecedari i segell de Mr. Wonderful:



També vam utilitzar  blondes que vaig envellir:


Detalls dels embellidors:


Fins la propera!!!!!

4 comentaris :

  1. Aish... però què maco!!! Vaig veure en prímicia les fotos al mòbil però ara que me les torno a mirar et puc dir que m'encanta!!! la combinació negre-blanc-vermell té una força molt especial i cada detallet que hi has posat ho ressalta encara més. Tot i que no sóc d'embrutar-me tinc pendent fer algun taller amb la Sònia :). Un petonàs

    ResponElimina
  2. Gràcies guapa pels teus elogis!!!!!!, tu no t'has quedat darrera amb l'últim maxi-àlbum que has fet.
    Preciós és poc!!!!!!.
    Un abraçada molt forta!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Ets una artista, t'ha quedat increïble, m'encanten tots els detallets que hi has posat.
    Espectacular!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa!!!!, és tot un elogi venint d'una mestra com tu!!!!!

      Elimina