diumenge, 20 de setembre del 2015

Nous naixaments, nous experiments

Feia dies que em corria pel cap fer alguna cosa amb vinil tèxtil.

Havia mirat varis tutorials per veure les diverses possibilitats però no va ser fins que vaig anar a casa d'una amiga, la Montse de Bocins de paper, que no em vaig decidir a fer-ho. Heu de mirar les samarretes tan boniques que ella va fer, llavors em va venir el cap que tenia dos detallets per fer i que seria una bona ocasió per fer-ho.

Vaig tornar a mirar els tutorials, vaig comprar el vinil tèxtil a Plotteralia que volia fer servir i, malauradament, vaig tenir un "petit" inconvenient. Començo a fer el disseny i alhora de tallar el vinil no havia manera de tallar-lo. Després de diverses consultes "tenia la punta de la cuchilla despuntada!!!!", sort vaig tenir d'una gran amiga, la Rosa companya de lesfloretes, que en tenia una de reserva i m'he la va deixar.

Així ja podia fer els meus vinils que ara us ensenyaré. Aquí teniu el resultat, potser no són gaire espectaculars però són els primers que he fet i n'estic molt orgullosa del resultat.


Vaig comprar dos bodys, un a ratlles fúcsies i un de blanc, Amb lletres de vinil de color fúcsia, vaig escriure en el blanc; el nom de la nouvinguda a la part davantera, junt amb uns cors a les mànigues i un text a la part del darrere i a l'alçada del bolquer.


El de ratlles fúcsia només es podia veure la paraula "Hola", a mode de presentació.

Per entregar el regal, vaig fer una caixeta amb finestra de cartó ondulat en color blanc, junt amb un xumet i figura d'embarassada feta amb la silhouette.

A la vegada i amb els mateixos materials, faig fer dos bodys més per una altra nena però aquest cop les llegendes eren en castellà.

Aquí us deixo unes fotos:


Em consta que els hi va agradar a les destinàtaries del detallet i espero que el puguin gaudir tant com jo a l'hora de fer-ho.

5 comentaris :

  1. Quina xulada!!!! ja t'ho vaig dir però ara t'ho repeteixo: m'encanten!!!! la veritat és que això dels vinils tèxtils (i de la cameo!) és un vici!!! de vegades et posa dels nervis perquè passen desastres que no saps perquè però en general quan els resultats són com aquests te'n sents molt orgullosa. Un petonet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies bonica!!!!!, tens tota la raó!!!!
      Un petó,

      Elimina
  2. Quantes possibiltats, tot preciós ❤️.

    ResponElimina