dijous, 23 d’abril del 2015

Bon dia de Sant Jordi!

Tal com l'ocasió requereix, avui us desitgem un bon dia de Sant Jordi amb un punt de llibre. La temàtica està clara: roses i llibres.

Aquest és un treball fet amb tintes i pintures, tècniques diverses i moltes proves. El fons amb aquarel·la líquida, les fulles amb tinta distress i les roses amb pintura acrílica damunt de la gelly print. Tan senzill i tan complicat com posar una miqueta de pintura i fer-hi dos tombs al damunt directament amb el dit. Posar-hi la cartolina a sobre i esperar que es faci la màgia... Dona molts bons resultats barrejar dos colors. Primer fer la base amb un rosa o vermell i després posar-li una goteta d'un altre color (groc, blanc o negre en aquest cas).

En tronc de la rosa en aquest cas és cosit a màquina, i la base és un segell imprès amb tinta negra.
Per darrere el punt està folrat amb cinta de paper marró, i hi he posat una washi tape, acompanyant una inscripció recordant la data i l'any.
Ara només queda tenir un bon llibre per poder utilitzar el punt. Avui és el millor dia de l'any per escollir-ne un, o perquè te'l regalin... Que passeu un bon dia de Sant Jordi!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada