dilluns, 19 de gener del 2015

Detallets per .................

Avui us proposem uns detallets que vam fer per aquestes festes passades però que bé es poden fer a qualsevol època de l'any, tan sols canviant el paper, ja ens serveixen.


És van fer servir cartolines metàl·liques de color plata i vermell, amb la fabulosa Silhouette Portrait vam fer totes les formes del arbres de Nadal, aprofitant els forats per on lligàvem l'arbre, es treien els papers dels forats i amb d'altres, decoràvem la base de l'arbre. Per finalitzar vam decorar amb una etiqueta que desitjava Feliç Any 2015.

Dins dels arbres, en aquest cas, vam posar els raïms, en unes bosses de celofana, per les dotze campanades i junts amb altres decoracions, deixàvem ben guarnida la taula per esperar el nou any.


També vam fer, pels més petits, unes caixes simulant un pare Noel, on també hi anaven guardats els grans de raïm però també es poden posar bombons, caramels, etc, segons l'ocasió i el gust de cada u.


El conjunt és aquest:


Ja sabeu, en la varietat està el gust!!!!

4 comentaris :

  1. Molt xulo!!! m'han encantat els arbres... i aish... les capsetes i la silhouette... és una passada totes les possibilitats que té!!!! Un petonàs

    ResponElimina
  2. Montse,

    ja veuràs el munt de coses que faràs ara!!!!!, és tot un món la portrait!!!!.
    Gràcies per la teva generositat.
    Un petó molt gros,

    ResponElimina
  3. No tenim temps, anem fent, gràcies per encoratjar-nos, guapa!!!!!!

    ResponElimina