dilluns, 22 de desembre del 2014

Bon Nadal a tothom




Per això he escollit una imatge típica nadalenca, les boles de Nadal, en versió scrapbook, per transmetre els nostres desitjos. Aquestes decoren uns punts de llibre, però son perfectament aplicables a qualsevol element nadalenc, com les postals o els guarniments.



El punt de partida és un paper gruixut, en aquest cas paper d'aquarel·la, tallat a la mida desitjada, i tintat amb tintes distress amb la blending tool. Amb la primera tinta he posat color al centre i amb la segona pels costats. El segon pas ha estat estampar paraules o frases addients a la part inferior i també a la part superior del punt de llibre.

Tot seguit he escollit un segell ben nadalenc, amb uns flocs de neu, i els he estampant en blanc amb distress, que els dona una mica de relleu. Per les boles decoratives he tallat cercles de dues mides diferents d'una sèrie de papers nadalencs i els he enganxat. 


Per acabar, res tant senzill com dibuixar amb un retolador el fil i el llacet que subjecta la bola. I ja està... Bones festes a tothom de part de Les Floretes!!!!!





1 comentari :

  1. Molt macos els punts de llibre!!! Molt bones festes a vosaltres també!!!

    ResponElimina