dijous, 11 de desembre del 2014

50 anys

Fa uns dies, la nostra estimada floreta Rosa, va complir anys, i una quantitat ben rodona...així que com ja és tradició entre nosaltres, a banda del seu merescut regal, sempre fem un detallet d'scrap, ja sigui una felicitació, una caixa per guardar records, un layout o qualsevol cosa que se'ns passa pel cap. Aquest cop, vam pensar a fer-li el número d'anys que celebrava, tot farcit de fotos d'ella amb les amigues que celebràvem l'aniversari.


És així que vam fer un número elaborat íntegrament per nosaltres, des de la seva base, el número en si, que va ser fet amb capes de cartons (unes sis capes), donant-li la forma i enganxant-ho tot amb cinta de pintor.


Així era quan el vam començar a construir, tot és questió d'enganxar i retallar...


Després vam combinar dos papers de la col·lecció de l'Amy Tangerine Plus One i un tercer paper d'una col·lecció de bàsics i vam folrar el número per davant i per darrere.


Amb algunes fotos que vam rescatar dels nostres arxius i decorat amb diferents embellidors com botons, roba de sac, estrelles, etc. va resultar un regal original i sorprenent.


Tal i com es diu en aquestes ocasions, "i que en facis mooooolts més!!"

2 comentaris :

  1. Guauuuuuuuuuuu, quin regal més xulo!!! i quina feinada fer les lletres des de zero!!!! Segur que la Rosa es va quedar amb la boca oberta!!! Us ha quedat preciós però ara teniu el llistó molt alt pel següent aniversari, eh? :). Molts petonets

    ResponElimina
  2. Floretes, va ser un regal fantàstic i molt original. i no cal dir que el regal va ser una sorpresa increible. Gràcies noies sou les millors amigues i persones que algun pot desitjar tenir el seu costat, no només pels regals sinó pel suport que m'heu donat ara que estic passant un moment un pel difícil. gràcies a vosaltres la vida torna a començar amb molt de carinyo.
    Us estimo.

    ResponElimina