dijous, 10 de juliol del 2014

Un centenar de flors



L'entrada d'avui al nostre bloc és ben curiosa, és un autohomenatge. Aquesta és l'entrada núm. 100 i per això ens l'hem dedicat. Va per nosaltres floretes!! 
Al llarg d'aquests anys que portem fent scrapbook i altres manualitats hem anat explicant objectes que hem fet amb tota la nostra passió pels nostres amics, els nostres familiars, per aniversaris, esdeveniments i tota mena de celebracions. 
Bé, doncs avui ens dediquem a nosaltres mateixes aquesta entrada: aquí teniu un layout per celebrar que el nostre bloc arriba al'entrada número 100.




La base del layout és un paper de Bobunny de puntets. En això coincidim les quatre floretes. A l'Eva, la Rosa, l'Ester i a mi ens agraden els topos. Per la resta, com que tenim gustos diversos pel que fa a estils, colors i tècniques, no hi ha cap intent de condensar ni recollir-les totes.


Les lletres estan fetes amb la nova adquisició, el Word Play Alphabet de Tim Holtz per a Sizzix que les quatre floretes compartim des de fa pocs dies. Les decoracions florats de les etiquetes son una prova feta sobre segells amb les pintures distress, després de veure-ho en un tutorial a Pinterest.


Ens sorprèn i admira a nosaltres mateixes com hem estat capaces de disciplinar-nos i fer gairebé una entrada cada setmana en aquest bloc, per això crec que és bó llançar-se floretes (mai millor dit) de tant en tant... Gràcies a tots i totes els que ens llegiu, esperem seguir així molt de temps!

3 comentaris :

  1. Moltes felicitats per l'entrada 100!! és un plaer seguir-vos i veure els vostres treballs i és clar que sí, si no ens fem un autohomenatge qui ens el farà?? Un petonàs

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats floretes!! Quin goig poder arribar fins aquí!!! És veritat que teniu diversos estil, pero un mateix objectiu!!! Endavant!!!

    ResponElimina