dimarts, 24 de juny del 2014

Agraïment

Aquí us portem el regal que els nens de la classe han fet a la seva mestra.

La Pilar acaba el cicle mitjà amb ells. Han estat dos anys plens de vivències, records, moments difícils i molts moments alegres i divertits.

Encara que sembli obvi, cal a dir que, els mestres junt amb la familia, formen el caràcter, personalitat i contribueixen el creixement educatiu i personal dels nostres fills. Per això, entre altres coses, formen part de la seva educació, penseu que hi passen tant o més temps que nosaltres (pares) amb ells.

És per això que creiem, com a mínim, que una forma de demostrar el nostre agraïment, és fer un gest de gratitud envers a ells.

Aquí us deixem el detall que la Pilar s'endurà dels dos anys de cicle mitjà que ha estat part educativa i enriquidora d'aquesta classe.


Es van fer tantes flors com nens hi ha a la classe, cada una portava el seu tag amb el nom del nen.
Cada flor estava decorada en diferents papers, botons, brads, flors de ganxet i el pal amb washi tapes.


La base, que representava una torreta, estava composta de poliespà, simulació de gespa i recoberta de cartolina ondulada amb el nom de la mestra, troquelat amb el troquel Alterations de Tim Holtz i fet amb goma eva.


Per acabar, només ens cal dir el mateix que la targeta que va tancar l'embolcall del ram de flors: Gràcies Pilar!!!!!

Espero que us agradi tant com a la Pilar!!!!!!

2 comentaris :

  1. Aish... quin regal més maco!!! jo que sóc profe et puc assegurar que aquests són els detalls que arriben al cor, segur que la Pilar es va emocionar!!! i quina varietat de flors més xula i més plena de vida i bones vibracions! :). Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Montse, amb aquesta intenció es va fer, sobre tot, perquè hi ha ocasions que cal dir-ho d'alguna manera diferent a les paraules.
      Per altra banda, ens complau sempre els teus comentaris!!!!!!.
      Gràcies bonica,

      Elimina