dilluns, 12 de maig del 2014

Recordant ..... Paris II

Aquesta setmana us presento la continuació de l'anterior: l'àlbum que formava part de la maleta. La mida de l'àlbum és de 18,5x23cm, amb una tapa de cartó ondulat o co arrugat de color gris amb paper que ho diu tot "Paris", així m'estalviava el títol.


Aquest és un àlbum molt especial. La meva germana va convidar en el meu fill, pel seu aniversari, a passar una setmana junts a Paris. Ella hi va viure durant uns anys i hi té un vincle molt fort amb la capital de França. Sempre que pot, com a mínim un cop a l'any, hi torna a passar uns dies, unes vacances, i, ha deixat molts records i amics.


Aquest afecta ens el ha transmès a tots nosaltres que, d'ençà que ella hi va viure, sempre ens ha agradat tornar-hi. Per aquest motiu, li va regalar passar una setmana tots dos junts, ensenyant-li tots aquells racons que només es coneixen quan hi has viscut més estretament i els has "petejat" diàriament.

Ells dos tenen un vincle molt estret, per això a tots dos els hi va fer especial il·lusió compartir aquella setmana tot sols.

Per fer aquest àlbum he tingut molts mals de cap. Em bullia un munt de maneres de fer-lo però no m'acabava de decidir per una en concret, les volia fer totes, allò que passa a vegades. Un cop posada mans a l'obra, més que res perquè ja feia molts mesos que ho havia promès, vaig decidir-me per una estructura que havia vist feia molt temps, i que em va semblar molt adient pel meu fill, un adolescent que sempre qüestiona tot però que a la vegada també li agraden les manualitats.


Com podeu veure, tant a la maleta com en l'interior de l'àlbum vaig fer una butxaca.
La de la maleta portava tots el fulletons que van agafar per anar a veure els museus i diferents llocs que van visitar, a l'interior estaven les entrades dels llocs on van anar.


L'enquadernació l'he fet amb la Bind it all de Zutter, amb anelles de color blanc i rematades amb uns brads de colors blancs i blaus, fent conjunt amb els colors de la portada de l'àlbum.
Tot estava lligat amb un cordill a l'àlbum que ja us vaig presentar la setmana passada, perquè no es pugui moure i es pot treure si es vol.

L'estructura de l'àlbum és "semblant" a una que vaig veure en un vídeo de la Teresa Collins, cal dir que adaptada perque l'original era molt vintage.

Consta de sis mini àlbums interiors de 17 x 22cm cada un de la disenyadora Jessica Hogarth. Cada mini representa un lloc visitat, així quedava tot més separat per diferents temes, també cada un d'ells es com un llibret que es va desdoblegant en diferents cossos. Cada mini és de diferent estructura, cosa que el fa més atractiu.

Aquí us deixo els fulls per temes:

Primer quadern: La Tour Eiffel
Segon i tercer quadern: Recons de Paris
Quart quadern: Paasejant per ..........
Cinqué quadern: Dies de museus
Sisé quadern: Rue du Perche, Moulin Rouge, Versailles .....

3 comentaris :

  1. Guauuuuuuuuuuu!! un àlbum espectacular, començant per la maleta i acabant per cada una de les pàgines plenes de detalls i sobretot de records que no s'oblidaran. Jo també sóc una enamorada de Paris i espero poder-hi tornar. Es nota que està fet amb molt d'afecte!! Petonets

    ResponElimina
  2. Montse, moltes gràcies pel teu comentari, sempre tant bonic !!!!!!!.
    La veritat que l'he fet pensant en cada un dels detalls.
    Molts petonets,

    ResponElimina
  3. Que chuli!!! Me encanta tengo tantas ganas d ir a paris!!!! Es precioso!!!

    ResponElimina