dilluns, 14 d’abril del 2014

Preparant Sant Jordi

Aquest any Sant Jordi serà molt "vintage". De Llorens Llibres m'han demanat que els fes un punt de llibre inspirat en una novetat literària, "La botiga vintage Astor Place, de Stephanie Lehmann. L'encaix ha estat perfecte, scrapbook i estil vintage.


N'he fet dues variacions, amb el mateix esquema, i la mateixa idea, potser amb alguns materials diferents. He utilitzat de base, pels segells i les banderetes papers de Graphic 45, de la col·lecció Sweet Sentiments Collection. També hi ha paper de Tim Holtz per les fotografies antigues i les xapes i un paper de decoupage que vaig comprar a una botiga Paperchaise a Londres ( mooolt recomanables aquestes papereries!! ), d'on he tret els tiquets.


He envellit tots els elements amb la tinta distress Vintage photo, de Tim Holtz, i també hi he posat una punta teixida, com si fos una punta de coixí, per acabar d'arrodonir el conjunt. Com que es tracta d'un punt de llibre, no li he donat gaire volum, perquè si no crec que no farien correctament la seva funció...


Per darrere no l'he treballat gaire. He deixat el paper i només hi he posat algun detallet com ara el segell "Fet a mà", comprat a la fira Scrap Plus, de Sitges, i que tenia força ganes d'estrenar.


Així que aquí us deixo la meva proposta pel Sant Jordi d'aqiest any, que és doble: el punt de llibre i la novel·la, que m'estic llegint i és una història molt interessant, us la recomano!

4 comentaris :