dimecres, 23 d’abril del 2014

Falten pocs dies...

El compte enrere ja ha començat. Aquest cap de setmana és el Barcelona Hand Made Festival. Els apassionats i apassionades per les manualitats en general i concretament pel paper i l'scrapbooking com nosaltres podrem participar en els tallers on experimentar les noves tècniques, descobrir nous materials (segells, tintes, coles, tisores, àlbums, llibretes…) i gaudir compartint coneixements amb creadors de referència: Judy Alonso, Marisa Bernal, Alberto Juárez, Elena Roche, i Montse Torres, entre uns altres. 


Les presentacions de materials i tècniques es desenvoluparan en dos espais: l'Speaker’s Corner, dissenyat com un format comunicatiu informal i breu a través d'intervencions de 30 minuts (a Palau 2) i I les Classes Magistrals, on s'aprofundirà sobre el coneixement de noves tècniques a través de talleristes rellevants. La presentació de noves col·leccions de papel d'algunes de les nostres marques favorites és un dels nostres punts d'interés... Hem vist per exemple que hi ha prevista la presentació de la nueva colecció de papers Sesé, per Marisa Bernal, els segells en català de Creativitart o la nova col·lecció de papers dissenyats per Lady Desidia, per exemple.



Per si us hem agafats despistats, el Barcelona Handmade Festival és un saló dedicat a les manualitats ques tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc del 23 al 25 d'abril. Però no només parlem de manualitats de paper, que son les nostres favorites, també hi ha espai per a la costura, i tot allò que té a veure amb el fil i la tela, espai per a la cuina i tot el seu món, i també un espai pel bricolatge i els horts a casa. Per a poder planificar i aprofitar al màxim la visita al Festival, la reserva de places per a tallers es gestiona a través de la plataforma The Hobby Maker. També podeu adquirir l'entrada al HMF BCN de manera anticipada directament des del seu portal web.

No us ho perdeu, ens veiem al Handmade aquest cap de setmana!




2 comentaris :

  1. Quines ganes que tinc d'anar-hi!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. que vagi molt bé!!! jo no hi podré anar....ja penjareu fotos dels tallers!! =)

    ResponElimina