dimecres, 2 d’abril del 2014

A la fira Scrapplus

Aquest cap de setmana Les Floretes hem anat de fira. Sitges ha acollit la segona edició de la fira Scrap Plus, dedicada íntegrament a l'scrapbooking. Tres dies per visitar una trentena d'estands al passeig de la Ribera i per participar en tallers i demostracions.


Las veritat és que la fira ha fet un pas endavant important en aquesta segona edició. L'any passat estava ubicada a l'Escorxador, i el recinte era força petit. Enguany, en una carpa al passeig de la Ribera ens ha semblat més complerta i espaiosa. Passejant pels estands hem pogut passar una bona estona descobrint, remenant i... com no, comprant. Hi hem trobat algunes persones que coneixem, com la Mercè, de l'Enxaneta, la nostra botiga de referència a Vilanova i la Geltrú, que tenia l'estand decorat amb treballs d'algunes de les clientes més avantatjades...


 La fira però no era només una carpa amb estands de venda, hi havia una àmplia programació de tallers. Només calia seguir les indicacions a terra per arribar fins l'edifici Miramar, on al llarg del cap de setmana es van dur a terme múltiples classes i demostracions.


Alguna floreta es va atrevir amb la iniciació a l'Art Journal, amb molts bons resultats! Aquest taller estava impartit per la Marta Juez i t'endinsava en aquest món tant fascinant de sobreposar capes i elements per crear textures sorprenents.



La fira Scrap Plus de Sitges tenia alguns detallets molt interessants, com la possibilitats de fer-te una fotografia en un layout gegant de fons per tenir un record especial, o una interessant caravana-creperia molt vintage, a l'estil de moltes de nosaltres...

En fi, però tot el que és bò s'acaba... ara sols en queda felicitar a l'organització i animar-los a repetir l'experiència l'any vinent, segur que hi serem un altre cop!

4 comentaris :

  1. Núria,

    Bona crònica!!!!!!!, gràcies floreta.

    ResponElimina
  2. Moltes gracies Floretes per tenir-me present a la vostra crònica :-)

    ResponElimina
  3. Hola noies! Jo també vaig ser al taller d'Art Journal de la Marta Juez i vaig conéixer a una de les floretes (esquerrana :P). Et va quedar una portada molt xula! Vaig passar molt bona estona al taller, i vaig aprendre moltíssim. Ara toca posar-ho en pràctica! Fins aviat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pilar,

      Vaig saber després del taller qui erets.
      Moltes gràcies per les teves paraules però la teva portada sí que era xula!!!!!.
      Gràcies per deixar el comentari, m'ha fet molta il.lusió.
      Benvinguda el nostre blog.
      Un petó,

      Elimina