dilluns, 10 de març del 2014

Invitació de casament

Aquesta ha estat una feina especial. Una amiga m'ha demanat que li faci part de les invitacions de casament. Ostres, quin compromís! 
Durant dies li hem donat tombs a la forma, els colors, els elements, l'acabat... i finalment aquest és el resultat: un díptic amb solapa i una butxaca a l'interior, tot en una base de cartolina lila, i algunes flors, un parell de cors i un tag per fer el tancament.


A la cartolina li he donat una mica de "vida", vaja, que l'he "alterat" amb distress paint per trencar la uniformitat del color i amb glimer mist per donar-li textura i brillantor. Amb un segell floral he fet una flor, i la resta de decoració és feta amb paper, combinat troquels de mides diferents.


Per fer les flors he intentat combinar els colors de la invitació interior: verd, beige, salmó... i també diferents tonalitats de lila. He fet servir papers de Graphic 45, de BoBunny, de Fancy Pants Designs, de Tim Holtz... i els acabats ben senzills: un brat daurat, un botó i una gota de glossy accents.


 Res complicat, gens recarregat, tal i com ho han volgut els nuvis. Doncs apa, ara només queda fer la producció en sèrie, perquè la data s'acosta i les invitacions s'han de repartir depressa...

1 comentari :