dimarts, 11 de febrer del 2014

Barcelona Handmade Festival

La setmana passada vam saber que Barcelona acollirà els dies 25, 26 i 27 d'abril el Barcelona Handmade Festival. En ple auge del "fes-t'ho tu mateix" i del "fet a mà", una iniciativa valenta aposta per convertir Barcelona en la capital europea de les manualitats durant tres dies.


Ens sembla una aposta ambiciosa, que intenta cobrir quatre apartats diferents: el fil ( el pachwork, el ganxet, la mitja, els amigurumis...) el paper ( scrapbook, decopage, enquadernació...) la cuina (pastisseria, pa, còctels, cervesa...) i bricolatge i jardineria (horts al balcó, restauració de mobles...)

No sé si amb tres dies en tindrem prou... aneu-vos reservant el cap de setmana. S'anuncien tallers, xerrades i demostracions de personatges importants, la presència dels expositors més destacats, així com iniciatives molt interessants com activitats per nens i nenes, un mercat de venda de productes ja fets, i una especial atenció amb tot el què té a veure amb les bodes "handmade".



Així doncs que si us agrada fer cupcakes, plantar tomàquets al jardí, fer ninos de ganxet o, com a nosaltres, retallar i enganxar papers de colors, aquesta és una cita que no us podeu perdre!!

Més informació del festival AQUÍ


3 comentaris :

  1. Noies,

    Ens hi apuntem, oi??????????

    ResponElimina
  2. Quina salibera només de veure la cantitat de coses que podrem tafanejar, comprar i experimentar.
    No ho dubtis, ens trobem allà.

    ResponElimina
  3. En aquesta trobada gaudirem per tots costats, tan fer scrapbooking com fent temptacions dolces.
    Ui, ja en tinc ganes, no sé què triaré primer ....... I vosaltres, ja ho teniu clar ??
    Bona proposta !!

    ResponElimina