dilluns, 20 de gener del 2014

La primera pàgina d'un gran àlbum

La veritat és que tinc poca tendència a fer "layouts" o pàgines escraperes. En veig moltes per Internet, i sembla que el repte sempre està en aconseguir la millor combinació en base a una plantilla proposada.
El que a mi em resulta interessant de fer aquestes pàgines és anar-les guardant i amb el temps tenir un àlbum realment especial i particular format per pàgines que recorden moments especials. Així que si vull tenir un àlbum tant particular, potser que comenci a fer-ne...


Aquest és el primer, per un aniversari. El paper de base és de la col·lecció "Trick or treat" de "Fancy Pants Designs". La resta, combinació de cintes, troquels, brads, botons i tags.


Alguns dels detalls com la tira de paper i l'etiqueta "I love you" son d'una altra col·lecció de "Fancy Pants Designs", concretament de la col·lecció "Love story". Crec que tot plegat reflecteix el caràcter alegre de la Carlota que, ves per on, ja té 9 anys!!!!!

No sé si faré molts "layouts" per construir aquest gran àlbum de moments viscuts, però en tot cas ja tinc el primer i moltes ganes de seguir endavant.

2 comentaris :

  1. Doncs per ser el primer t'ha quedat espectacular, jo ja en tinc uns quants i l'àlbum fa molt de goig.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Gràcies Sònia, un dia m'has d'ensenyar aquest superàlbum!!!

    ResponElimina