dimarts, 19 de novembre del 2013

Targeta amb butxaques

Aquesta és una nova targeta de felicitació en la nostra col·lecció. Plegada té format quadrat, força petit, 7 centímetres de costat, i quan es desplega del tot té diverses superfícies per decorar i tres butxaques. 


La decoració és molt bàsica, perquè el plegat de la targeta i un paper bonic ja fa bona part de la feina. En aquesta ocasió, com que era per a una noia jove, he escollit un paper estampat de la col·lecció "Love story" de Fancy Pants Designs.

La targeta va tallada damunt d'una cartolina llisa. Us deixo les mides de tall i de plec que jo he fet servir, per si us serveixen d'orientació si en voleu fer la prova. Les solapes de 3,5 cm van doblegades damunt del quadrat que tenen al costat. formant així les butxaques.


En el dibuix la solapa que tanca la targeta està dibuixada molt petita, però la mida que us proposo és just la que veieu a la foto, 4,5 cm, una mica més de la meitat de la mida total.


Un cop desplegada del tot la targeta té diversos espais que us permeten decorar al vostre gust, amb lletres, estampats, papers... En aquesta ocasió he fet un tag rodó per a una de les butxaques i tres cors que es despleguen en una altra.


L'acabat de cada peça és una qüestió molt personal, cadascú té el seu estil. A mi m'ha semblat que el paper era molt bonic i no calia posar massa complements. Potser un altre dia provaré a fer-la una mica carregada, amb més gruix, d'aquelles que costen de tancar... El que és segur és que aquesta targeta és una d'aquelles que es converteixen en un clàssic, i l'anireu veient en diferents formats en aquest blog!

3 comentaris :

  1. oHHHHHHHHHHHH! Es una preciosidad dde tarjeta. Ha quedado genial, y encuentro que está en el punto exacto, no necesita más adorno, es perfecta tal cual. Un besazo

    ResponElimina
  2. Molt xula! m'encanta l'estructura!! gràcies per compartir-la! segur que en algun moment jo també la faig!!! i com bé dius, el paper ja és prou bonic com per recarregar-la! Petonets

    ResponElimina
  3. Preciosa, m’encanta l’estructura.
    Petonets

    ResponElimina