dilluns, 28 d’octubre del 2013

10.000 milions de gràcies!


Avui volem compartir la nostra alegria amb tots vosaltres. El bloc de Les Floretes ha arribat a les 10.000 visites! L'Eva, la Rosa, l'Ester i la Núria us estem agraïdes per haver-nos ajudat a arribar a aquesta xifra.

Vam començar el blog el maig de 2012, amb molta il·lusió i ganes d'ensenyar els nostres progressos en scrapbook i d'altres manualitats. En aquests 17 mesos hem fet 67 entrades, gairebé una per setmana.

Entrada de l'Eva amb una de les seves caixes sorpresa "exploding box"



Fent un repàs de tot allò que hem publicat ens n'adonem que, sobretot, han tingut èxit les caixes-regal, el que nosaltres anomenem 'exploding-box', però el nostre atreviment ha passat per tècniques tant diverses com la transferència damunt fusta, l'art journal, el decoupage i el pachwork. També hem fet lletres i àlbums, postals i layouts, targetes i caixes...

L'Ester va explicar-nos com fer un mini-àbum smb "tags" o etiquetes

Les etiquetes que més hem fet servir son un reflex de l'objecte de les rostres manualitats: felicitar a algú. Targetes, lletres flolrades, caixes, aniversari, felicitació...

Tenim lectors i lectores de ben a prop, per ens sorprèn veure algunes visites dels Estatats Units, de Rússia, d'Alemanya i de Regne Unit, per exemple. Agraiment especial per la Sònia, que ens envia un munt de visites des de la seva pàgina Somia en colors.

Lletres folrades i a punt per regalar fetes per la Rosa

Tampoc voltem deixar-nos en el llistat d'agraiments a la Mercè, de la Papereria l'Enxaneta, que té un cada vegada més interessant assortit de material d'scrapbook a Vilanova i la Geltrú, i que organitza tallers habitualment. Ella ens ha donat a Les Floretes la possibilitat de compartir les nostres habilitats en dos tallers, ha estat una experiència genial!

Mini-àlbum de fotografies de viatge que va fer la Núria

Seguirem penjant les nostres experiències per compartir-les amb vosaltres. Potser a vegades no estem molt encertades, però tenim ganes de fer coses i d'aprendre cada dia noves tècniques. Treballarem per millorar el bloc, però no sempre disposem del temps suficient per fer-ho...

Gràcies per llegir-nos, gràcies pels comentaris, 10.000 milions de gràcies!

4 comentaris :

  1. Moltes felicitats!!!! segur que continuareu rebent moltes visites més!! ens encanta poder veure els vostres treballs des de l'altre costat de la pantalla. Petonets

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats Floretes, segur que en tindreu moltes més. Me n'alegro que els visitants de la meva pàgina vagin tafanejant en la vostra. Teniu un blog (ja sabíeu que l'IEC ara diu que ja no és bloc, si no blog?) preciós.
    Petonets a totes

    ResponElimina
  3. M'uneixo a les felicitacions Floretes i moltes graciès per anomenar a Papereria l'Enxaneta, ja sabeu que sense tot l'equip "creatiu" no seria possible fer aquests tallers en els quals la gent surt tant contenta i amb més ganes de crear cosetes. Graciès a totes vosaltres.

    ResponElimina
  4. Acabo de descobrir aquest blog, i m´ha agradat molt!!! us continuaré visitant i us tindré en compte per a possibles regals! Moltes felicitats per la feina tant detallista!

    ResponElimina