dimarts, 3 de setembre del 2013

Un test amb flors

La proposta d'avui és molt "nostra", és una targeta de felicitació que representa un test amb flors. El que més m'agrada d'aquesta postal és que s'aguanta dreta i té molt de volum. Fa força goig posada en un prestatge!


La base és una cartolina, una mica gruixuda perquè aguanti el pes de les flors. En aquest cas a més, està una mica texturitzada. Les flors, en aquesta ocasió, les ha fet la "cinquena floreta", la que no surt a la foto, especialista en pachwork i "trapillo". Val a dir que queden molt bé!


Pel tall i els doblecs de la cartolina de base i pel test us adjunto uns dibuixos que us poden servir de guia si voleu intentar-ho. 

Les flors poden portar unes fulles de decoració, per acompanyar, i van enganxades a la cartolina de sota del test, la que té la forma de mitja rodona.


En el dibuix de tall de la cartolina no està inclós, però jo he fet una pestanya a sota, per tancar el triangle de la postal i que no s'obri, així s'aguanta millor dreta.
El test i les flors estan enganxats damunt d'un paper decorat, a joc amb la cartolina. A banda del test i les flors, la postal compta amb un espai inferior on podem possar el nostre missatge, amb la decoració que vulguem. El test també admet decoracions, en aquest cas una simple tira de washi tape.


Aquí també us deixo una altra combinació, totalment diferent, i amb les flors molt més scraperes, fetes amb troquels, i amb unes tonalitats totalment diferents. Podem combinar tots aquests elements que ens agraden tant com son els botons, els brads i les formes per crear flors.
Una cosa que si que cal tenir en compte es que si fem les flors molt grosses, no es veurà el test... en aquest cas el diàmetre màxim és de 7 centímetres.


9 comentaris :