dilluns, 22 de juliol del 2013

El nostre primer taller

Dimecres ens vam estrenar com a talleristes! va ser una gran experiència, molt divertida, a la Papereria Enxaneta, que té un munt de material d'scrapbook a la venta i té un programa de tallers molt interessant.


El taller era sobre decoració de lletres amb tècniques d'scrapbook. Com a punt de partida cadascú tenia una lletra de paper maché, i l'havia de decorar al seu estil. El primer pas va ser escollir el paper, marcar-hi els dos perfils de la lletra i retallar-los.


Després vam escollir la millor manera de decorar els laterals. Las washi tapes son una bona opció, combinades de dues en dues per fer el gruix de la lletra, també les cintes de tela queden molt boniques i en algun cas vam escollir només tintar-les.


El fet de treballar amb paper de doble cara ens va permetre tenir dos estampats coordinats per les dues cares de cada lletra. Vam enganxar el paper i el vam tintar una mica pels cantons, per millorar l'acabat.


El pas següent va ser la decoració. Tothom va escollir els seu, encara que les flors troquelades van tenir molt d'èxit...


 Vam passar una estona molt agradable i estem contentes d'aquest primer taller. Gràcies a tots i totes les que vau venir, i esperem que fos una tarda de profit!



4 comentaris :

  1. Moltes gracies a vosaltres per venir a fer de talleristes i fer-nos passar una tarda agradable, esperem tornar a repetir l'experiencia.

    ResponElimina
  2. Què xulo!!! segur que vau gaudir molt!! realment és una experiència molt maca! Ara a repetir! Un petonàs

    ResponElimina
  3. Ahir no vaig pensar de preguntar-te Núria, quanta gent, fins i tot un home, quin èxit. Vam quedar molt maques, petonets.

    ResponElimina
  4. Volia dir " van quedar", amb el mòbil no encerto ni una...jejejejeje.

    ResponElimina