dilluns, 17 de juny del 2013

Una altre exploding box

Avui vull mostrar-vos una nova versió del nostre "producte estrella", l'exploding box, aquesta capsa que serveix per sorprendre a qui la rep. Aquest cop era per felicitar un cinquantè aniversari. 


El principal element de l'interior de la capsa era un pastís de dos pisos, fet amb cartolina troquelada de color granate, a joc amb el paper de decoració. La veritat és que té la seva complicació, cal buscar la millor fòrmula perquè la base rodona i els laterals encaixen bé... En versions posteriors també hi he posat una espelma retallada en paper damunt del pastís.


Els quatre costats interiors de la capsa estan decorats amb el núm. 50 i unes lletres blanques formant la frase"per molts anys!" repartida en tres dels laterals i damunt d'una senefa troquelada, també en blanc.  El darrer lateral, a més, és també una butxaca, i a l'interior hi anava un paper amb dedicatòries i signatures.

El pastís de cartolina va damunt d'una plataforma, que es fa igual que una tapa, però amb les mides una mica reduïdes, just perquè encaixi a la base.


Aquestes capses sorpresa, que s'obren com una explosió, son molt fàcils de fer i son una alternativa a les tradicionals targetes de felicitació. També fan de manera fantàstica la funció de "sobre amb diners" o "val de regal", perquè ajuden a donar un toc de color i alegria a alguns obsequis que, malgrat resultar molt útils per qui els rep, tenen poca "poesia" a l'hora de lliurar-los.

3 comentaris :

  1. Hola floretes,
    Preciós, com tot el què feu.
    Petó Ester

    ResponElimina
  2. Una vegada més preciosa!! i tan plena de detallets!! certament és un record fantàstic. Un petonet

    ResponElimina
  3. Molt maca Núria, us queden fantàstiques aquestes capsetes.
    Petons

    ResponElimina