dimarts, 21 de maig del 2013

A la fira Scrap Sitges

L'entrada d'avui no parla de cap dels nostres treballs amb scrapbooking ni altres tècniques de manualitats. Avui volem explicar la nostra escapada a Sitges aquest cap de setmana per visitar la fira Scrap+Sitges.



La veritat és que ha estat una experiència positiva, potser curteta, però agradable. El recinte era acollidor, just per la vintena d'expositors que hi havia. Es tracta de l'antic escorxador, a deu minuts caminant des de 'estació de RENFE.

Hi vam dedicar un parell d'hores el matí de diumenge, només a visitar la part de fira, perquè els tallers estaven en una altra banda, a l'edifici Miramar.

Papers, tintes, troquels, segells, cintes...tot el nostre món de meravelles es concentrava en pocs metres quadrats...

Algunes botigues ja les coneixem, Blokum, Conesa, The Scrap House... d'altres han estat novetat per a nosaltres, algunes perquè geogràficament ens agafen una mica lluny, com Imagina't a Sant Feliu de Guíxols, o d'altres perquè tenen només botiga on-line com Creativitart.

La Fira també ens va servir per desvirtualitzar (per fi!) a la Montse, de Bocins de paper, una de les nostres seguidores més fidels. Que bé, encantades de coneixer-te!

Tampoc hi va faltar la nostra mestra i inspiradora, la Sònia, de Somia en colors, que impartia un interessant taller d'enquadernació japonesa per la La mar de washi tapes .

Així que el matí va passar de pressa i, encara que ens hagués agradat moltíssim, com que els tallers estaven en un altre edifici una mica allunyat, no vam poder treure-hi el nas...

Esperem que la iniciativa de la fira es consolidi en edicions properes. Moltes felicitats a l'organització!


7 comentaris :

  1. Quina crònica més xula!!! a mi també em va fer il·lusió saludar-vos i coincidir!! ara definitivament hem de fer una petita trobada vilanovina, eh??? ni que sigui per intercanviar troquels o idees :). Petonets

    ResponElimina
  2. Quina crònica més xula!!! a mi també em va fer il·lusió saludar-vos i coincidir!! ara definitivament hem de fer una petita trobada vilanovina, eh??? ni que sigui per intercanviar troquels o idees :). Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant!!!!!, Ara busquem el moment, millor a l'estiu, no?, que anirem totes menys estresades.

      Un petonet,

      Eva

      Elimina
    2. Sí, sí jo m'apunto...
      Petonets

      Elimina
  3. No coneixia el vostre bloc, però m'agrada molt, i feu coses molt "xules". Sens dubte, per passar-m'hi molt sovint!

    Una gran crònica, jo també m'ho vaig passar molt bé.

    Salutacions,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Iris pels teus comentaris, sí que ens ho vam passar molt bé!!!!.

      Elimina
  4. Sóc l'Esther de la Feria Scrap + Sitges. M'ha fet molta il.lusió que ens avisessis de la vostra crònica. És molt bonica. La he afegit a la resta de cròniques que havia penjat al blog.
    Una abraçada

    ResponElimina