dilluns, 11 de febrer del 2013

Un matí amb Donna Downey



Veritablement passar un matí amb aquest geni de l'scrapbooking, art journal,  va ser tot un luxe. El lloc Natural Scrap , excepcional pel seu estil vintage.
El primer de tot ens va presentar el seu estil (per tots conegut) , la principal feina,  vam aprendre com treballar amb "gesso". Sorprenentment té moltíssimes aplicacions i totes elles amb resultats molt variats.
La Donna, molt simpàtica i propera, ens va explicar amb tota naturalitat que res està malament, tan sols has de tenir la capacitat de donar la volta a la teva feina, i seguir endavant, fins que la fas teva, i et surt com tu volies. I com no,  la gama cromàtica amb la que ens podem orientar alhora de fer un treball.


Com base per fer les diferents tècniques, ens va portar una mena d'àlbum fet de roba, que segons ella, és on s'han de fer les diferents creacions. 


Aquesta és la tècnica que més em va agradar, donar un efecte de profunditat .
La pàgina té com a base "gesso", després vam pintar en els colors (acrílics) que tu volies, jo dos tonalitats de verds, tot seguit havies de donar aquests efectes, tot un repte.
Al voltant de la figura en qüestió la repassem amb "carboncillo 4B" tou i ferm alhora, tot seguit ja anem jugant amb els diferents colors (pastels a l'huile), fins que ja no saps per on tirar, i ella cordialment, et dóna un cop de mà per seguir. Tot un detall.
Ah! m'oblidava la millor tècnica per pintar amb acrílics son els dits, els pinzells més val tenir-los reservats per ocasions puntuals.
Per acabar ens va dir una cosa molt curiosa : les composicions no tenen propietari, son per compartir els teus sentiments amb la resta de la gent.

Aquest taller va ser un regal, però deu-n'hi-do quin regal.

Ens veiem a la propera.

Ester

6 comentaris :

  1. Què bé que t'ho debies passar!! segur que va ser una experiència inoblidable. Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse,
      Si tens raó, va ser un matí inolvidable, per la mestra, tota una icona, i a més per l'ambient tan agradable
      que hi havia, totes teniem unes ganes d'aprendre i absorbir qualsevol detall.
      Quan vulguis, com diu l'Eva, podem quedar.
      Una abraçada Ester

      Elimina
  2. Quina enveja Ester!!!!!!!! M'encanta aquesta dona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sònia, tens raó aquesta dona és meravellosa, com a persona i com artista.
      Quan ens veiem ja t'explicaré.
      Un petó Ester

      Elimina
  3. Hola Ester, abans de res agrair la teva presència al taller. Va ser un autèntic plaer conèixer-te. Has fet la teva pròpia crònica de la trobada i és preciosa. Molts petons i fins la propera.

    ResponElimina
  4. Gràcies, el vostre acolliment va ser molt grat.
    Sou fantàstiques.
    Fins la propera.
    Una abraçada Ester

    ResponElimina