dilluns, 18 de febrer del 2013

Mini àlbum del viatge a Londres

Els viatges son un dels motius més habituals a l'hora de fer albums de fotos. Aquest és una selecció de la darrera excursió a la capital del Regne Unit, pensada per regalar-li a la meva filla.


Sé que existeixen ja àlbums amb les lletres troquelades en cartrò amb els noms més habituals, entre els quals hi ha Londres, però aquest cop vaig optar pel DIY ( Do it yourself, fes't-ho tu mateixa). Vaig aprofitar un abecedari que tinc amb les lletres força grans, gairebé 9 centímetres i les vaig dibuixar en unes cartolines de la mateixa alçada. Després les vaig retallar amb el cutter, excepte la part esquerra de la lletra. Un cop fet això vaig posar les cartulines de manera que es llegís bé el nom de London, i vaig igualar les cartulines per la banda del llom.


Després ja tot és qüestió de decorar. La gràcia de tot plegat és que durant le viatge vam comprar una paper amb motius britànics, i la cosa ha estat força senzilla.


Les pàgines estan folrades parcialment i en un parell de llocs he fet una butxaca per posar-hi records, com ara entrades o tiquets del viatge.


Per posar el nom del lloc he fet unes etiquetes rodones amb una cinta penjant. Tot l'àlbum repeteix els mateixos colors: blau, vermell, gris i blanc.


Com que la mida de les lletres ha fet que l'àlbum fos força baixet, molts elements sobresurten per dalt, perquè resulta força complicat col·locar en aquest format tan horitzontal el Big Ben o una cabina de telèfon...


El paper tenia molts motius relacionats amb la música, que també he aprofitat, i alguns estampats que hen fet perfectament la funció de washi tape.


Ja veieu, qualsevol motiu és bo per fer un petit recull de fotos i construir un mini àlbum. La destinatària encara no l'ha vist, però estic segura que li agradarà...

6 comentaris :

  1. Núria, que maco t'ha quedat, és molt divertit. Tinc ganes de veure'l en directe.
    FELICITATS!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies guapes, sou molt amables amb els vostres comentaris!!

    ResponElimina
  3. Hola!! teniu un regalet al meu blog!!

    Una abraçada!!

    Pilar

    ResponElimina
  4. Núria t'ha quedat fantàstic, amazing com dirien els anglosaxons. Quin nivellàs teniu, m'haureu de fer un taller.

    ResponElimina