dilluns, 21 de gener del 2013

Segon intent d'Art Journal

Aquest és el meu segon intent (publicat) d'aproximació a l'art journal. Em resulta força interessant el mòn immens de possibilitats de crear fons amb tintes i pintures i de treballar damunt amb múltiples elements com papers, retoladors, més pintures...Estic reciclant un quadern de l'estil "moleskine" per dur-hi a terme els meus experiments.


Es ben veritat que mai se m'ha donat bé dibuixar, però sóc de les persones que omplo les llibretes d'elemets gràfics indeterminats. Aquí he aprofitat aquest costum, per dibuixar unes fulles molts grans i unes rodones i anar envoltant-les de línies i altres elements gràfics força senzills.


La pàgina és alegre, pels colors, molt vius, i al final hi he posat un parell de frases que m'han acompanyat en tot el procés d'elaboració de la pàgina. Aquesta part, la d'escollir un text, unes paraules, i decidir com i a on posar-les, encara m'incomoda una mica. Què hi poso? em fa por que quedi "cursi" o ridícul. Bé, suposo que aniré trobant la manera...


En defensa meva he de dir que sóc totalment autodidacta...Internet està ple de tutorials molt interessants, de tècniques sorprenents, d'ideees que semblen molt bones. És qüestió d'anar provant, seguiré explicant en properes entrades a aquest blog les proves que resultin mitjanament exitoses.

4 comentaris :

  1. Molt xulo Núria, tu al menys ho intentes, altres no ens atrevim.

    ResponElimina
  2. A mi també m'agrada molt! Seguiré l'evolució :)

    ResponElimina
  3. Guauuuuuuuu, t'ha quedat fantàstic!! m'encanten els colors. No sé si coneixes el bloc de l'Aurora (http://conhilos.blogspot.com.es/2013/01/seguimos-con-el-art-journal.html) proposa fer un treball quinzenal d'art journal (no és obligatori) i ensenya tècniques i proposa cosetes per perdre-l'hi la por. Potser et pot interessar per continuar experimentant. Un petó

    ResponElimina
  4. Molt bonic floreta !!
    Un petonas.
    Ester

    ResponElimina