dilluns, 31 de desembre del 2012

Entreteniment nadalenc

La meva proposta d'avui és molt fàcil de fer, i segur que podeu fer-la amb l'ajut dels més joves de la casa. Es tracta de folrar un pot amb paper i altres elements d'scrapbook.


En aquest cas es tracta d'un pot de cacau instantani que, un cop buit, es converteix en un pot per guardar llapis de colors. La base principal és un paper que cobreix tota la superfície. Com que el pot era de llauna, hem enganxat el paper a sobre amb silicona calenta. Per la resta de papers ja hem fet servir cola blanca o cinta adhesiva. El paper és de la col·lecció "A walk in the Park" de Echo Park Paper.


Per la decoració hem escollit alguns papers a joc i hem troquelat algunes sanefes. Després hem buscat  cintes i cordills a joc i també hem fet una flor, rematada amb un botó.


Per acabar hem posar les lletres "colors" per identificar la funció del pot. Aquestes son d'un alfabet que troquela dins d'una rodona. Perquè es veiés bé hem posat una cartolina llisa sota de la lletra, i l'hem enganxat amb coixinets 3D, per donar-li relleu.

En aquest cas no, però també haguéssim pogut decorar la tapa del pot. Hi ha força tipus de pots que es poden decorar, des dels pots de plàstic d'alguns detergents, passant pels pots de vidre de conserves o similars, fins els pots de llauna com ara aquests.

Així que, ja sabeu, podeu anar guardant pots buits, per quan us vingui la inspiració...


6 comentaris :