dilluns, 15 d’octubre del 2012

Tres en un: targeta, sobre i caixa

El món de les targetes de felicitació és ple d'idees originals i sorprenents. A veure que us sembla aquesta: és una targeta que quan s'obre es converteix en una caixeta, i fa perfectament les funcions de sobre.


 En teniu algunes variants, intentant buscar el gust de cada persona. La postal està feta amb una cartulina de color, segons les explicacions que trobareu en aquest vídeo ( estan en anglès, però us en podeu fer una idea...)

Source: youtube.com via Núria on Pinterest


La decoració i el contingut és totalment adaptable a les nostres tècniques, als nostres materials i als nostres gustos. També les mides de la caixa i de les solapes, que podem amotllar al que ens sembli a nosaltres, entre d'altres coses perquè el vídeo dona les mides en polzades...


La nostra personalitat i la del destinatari queda reflectida en la cinta que escollim per tancar la postal, en l'etiqueta amb el nom o el missatge i, evidentment, amb allò que posem dins del sobre...


Per fer aquestes postals calen poques eines, tot i que en el vídeo s'utilitzen algunes coses com la taula de marcar, que segur que és molt pràctica, però amb un regla i una plegadora o un punxó també me n'he sortit.


A veure si us sembla una bona idea, encara que espero que no fer com jo, que en vaig fer sis de cop!!!

2 comentaris :

  1. Núria, em sembla una targeta super xula i original.
    petons

    Roseta

    ResponElimina
  2. Quina idea més genial!! gràcies pel tutorial, segur que l'intentaré fer :) Un petonet

    ResponElimina