dimarts, 14 d’agost del 2012

Recordant Paris

Aquesta és la primera targeta que vaig fer quant vaig començar en el món de l'scrapbooking.

Es molt senzilla i simple però va ser un detallet molt agradable que li vaig voler fer 
a la meva germana.

Feia uns anys havíem estat a Paris, on ella hi vivia, i li vam voler recordar d'aquesta manera.


La base es una cartolina texturitzada de color beig i la portada i la contraportada està decorada amb paper de motius parisencs. El llom de la targeta hi ha una cartolina texturitzada de color salmó troquejada, i vaig afegir una Torre Eiffel amb un cordill llaçat i decorat amb distress. També he utilitzat diferents tintes distress en el interior, fent-les servir per decorar la base de les fotos, igual que s'han troquejat les cantonades en diferents troquels de formes.


Aquí us deixo unes fotos de l'interior, vaig fer un forat amb un llaç de color lila en forma d'acordió,  d'on penjaven totes les fotos i així es podien anar veient.

Espero que us hagi agradat.

Eva

4 comentaris :

  1. Un àlbum molt bonic! Ostres... quatre vilanovines scraperes :) Haurem de fer una trobada!!! Un petonet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt agraídes pel teu comentari.
      Respecte a la trobada quan vulguis, tan sols cal posar data.
      Un petó

      Elimina
  2. Hola, scrapaires!
    Haig de dir que, tot i que l'Eva no va triar cap foto en què jo pogués sortir mínimament afavorida (n'hi devia haver alguna, no?), el seu regal em fa fer molt d'efecte.
    No sols perquè va triar una ocasió en què, amb el seu regal, em va fer veure que vivíem un moment important per a totes dues, sinó perquè vaig descobrir que tenia una germana artista!
    Dit això, us haig de confessar que, personalment, trobaria més elegant que aquestes virtuositats que feu fossin més minimalistes i menys barroques. Però no em feu gaire cas: ni dec ser prou moderna ni hi dec entendre ni un borrall, en scrap!
    Bona feina!

    ResponElimina