dissabte, 9 de juny del 2012

New York, State of Mind

Per les persones viatgeres i fans de la fotografia, Nova York és un veritable paradís. Si que és un veritable estat d'ànim, com diu una cançò de Billy Joel, i per això aquest àlbum és un recull d'imatges, sentiments o cançons que parlen de Nova York



Les lletres de la portada estan tallades amb tela ( lienzo o canvas ) i pintades amb pintura acrílica. Són l'element principal, per sobre d'un perfil d'skyline retallat en cartulina negra i embastat amb retolador platejat.


El blau és el color predominant en aquesta pàgina, amb alguns detalls de contrast en vermell. També algunes tires de la col·lecció de papers "Lost and found", de Tim Holtz, aprofitant que hi ha escrits noms de carrers de Nova York.


La doble pàgina dedicada al Pont de Brooklyn té molts pocs detalls, algunes tires de paper de la col·lecció de Tim Holtz, un doble cor, com en la pàgina de color blau, i un conjunt d'elements com tiquets i un rellotge, que es van reproduint al llarg de tot l'àlbum.


Els museus i el món artístic son els protagonistes de les imatges d'aquestes dues pàgines, introduint en els motius una tira de paper troquelada i una decoració amb washi tape vermella. També es repeteixen els cors i hi ha nous elements com xapes i flors.


Christmas Time! ja és una pàgina més carregada. Les fotos combinen amb paper de fons vermellòs i estampacions amb tinta i emboss platejat també damunt de cartulina vermella. Dos elements destacats de la pàgina son les lletres enganxades damunt de rodones troquellades i amb una mica de relleu, i les estrelles, també amb volum i utilitzant de nou la decoració amb emboss i tinta.


In the street i Moving/en marxa tornen a ser pàgines senzilles, amb l'únic acompanyament d'algunes tires de paper i un estampat i les lletres. En la pàgina esquerra, utilitzant el paper de "Lost and Found" i a la pàgina dreta amb emboss blanc damunt de rodones petites troquelades.


Aquesta és la pàgina més especial, sense text i amb quatre fotos de rascacels. El mateix skyline de la portada aquí està retallat damunt de paper granatòs, cosit damunt de dos fulls de tela (canvas) que, a la vegada, tenen el mateix perfil imprés amb tinta d'espray blava. Per complementar a la part inferior alguna estrella i elements de la col·lecció i una mica se cinta de paper.


La doble pàgina desplegable és el final de l'àlbum, i recull a mode d'imatges d'una pel·lícula de cinema fotografies vàries en tamany petit. Les perforacions estan fetes amb un troquel damunt de tires amples de cartulina negra. Al costat esquerre una tira esquinçada de paper TH, i com a únic complement pastilles embastades amb retolador blanc, amb fragments de la cançò "Empire State of Mine" d'Alicia Keys.

Tot plegat relligat amb una espiral de llibreta, per buscar inspiració quan la nostra ment necessiti un estat d'ànim especial...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada