dilluns, 17 de febrer del 2014

Mi familía

Amb aquest mini àlbum he volgut separar tres èpoques de la vida d'una persona. Té una mida de 28x15x3cm, estructurada en tres cossos interiors.

L'àlbum s'ha dividit en el passat, el present i el passat  més recent, aquest últim apartat és degut a la pèrdua d'una de les persones que hi apareixen.


La veritat és que he de confessar que vaig haver de fer l'estructura abans, per tal de no "cagarla" a l'hora de fer-la. No és que sigui gaire complicada però sí que has d'anar comtat els fulls que intercales i madeixes. De totes maneres, n'estic orgullosa per que he pogut encabir la infinitat de fotos que hi havien d'anar.


La primera part només obrir són el "sentiments", en referència al seu passat més llunyà, amb la família dels pares; amb avis, germans, cosins,........

Aquesta part està feta amb la majoria de papers de la col·lecció Snap color vive de Simple Stories, amb colors més aviat harmoniosos i de la mateixa gama. També porta petits detalls per fer-ho més alegre i distret.

Aquí us deixo les pàgines interiors d'aquest apartat:












A mida que anava apropant-me al present, els colors anaven essent més vius i no tant apagats......




La part central reflecteix el present de la persona a qui és dedica l'àlbum, és el cos de l'àlbum més gran, per tal de reflectir la importància del mateix, amb la família que ella va formar amb la seva parella.

Tant en aquesta part com la portada de l'àlbum, s'han utilitzat papers de la col·lecció Daily Chevies de Bella BLVD, de colors vius i alegres.


El cos central té una estructura original, cada apartat té algun apartat a dins seu ....... Aquí s'han incorporat frases i paraules per acompanyar a la decoració del mateix paper.





Per acabar, l'últim cos és el més petit, amb una mida de 15x8cm,  i aquí s'han posat cinc fotos en una targeta en cascada, quedant aquesta part com més alegre, encara que hi faltés una de les persones que la integren.



Per entregar-ho en condicions òptimes, com sempre, una caixa amb cartró ondulat.


Espero que us hagi agradat.

Fins aviat!!!!!!

4 comentaris :